Archief
Brian de Leeuw

Brian de Leeuw

Resultaten tafeltennis, waterpolo en zaalvoetbal

In het tafeltennis, waterpolo en zaalvoetbal kwamen afgelopen weekend diverse teams uit de regio in actie. Een overzicht van deze sporten.

Tafeltennis

De tafeltennissers van TOG uit Maassluis (foto) zijn gedegradeerd uit de hoofdklasse. Tegen Avanti werd het 5-5, daar waar TOG een overwinning nodig had. Voor TOG-spelers Arthur Dukker, Jeroen Hendriks en Ron van der Weiden was het meteen de laatste wedstrijd. Het drietal verkast naar De Treffers in Melissant. Tweededivisionist Smash uit Monster speelde eveneens gelijk. Thuis tegen Belcrum werd het 5-5.

Waterpolo

De waterpoloërs van ZV Westland hebben na acht competitieronden hun eerste punt binnen. Uit tegen SCOM/De Zeehond'73 werd het 8-8.

Zaalvoetbal

In eigen huis wonnen de zaalvoetballers van Honselersdijk met liefst 10-3 van HZV uit Heiloo. Vijf van deze tien doelpunten kwamen op naam van Nick Brouwer te staan. De overige doelpunten werden gemaakt door Amine Marhoub, Kaz van Oostrom-Doede, Kenan Koseoglu en Né-shawn Morris. Honselersdijk staat na negen wedstrijden op de vierde plek in de eerste divisie.