Archief
twitter ODO 1

twitter ODO 1

Veldkorfbal: CKC Maassluis en ODO nog steeds zonder puntverlies

ONDO en Dijkvogels leden de eerste nederlaag van het seizoen. ODO en CKC Maassluis gaan ongeslagen aan de leiding in hun klasse. Valto kreeg 20 seconden voor tijd de winnende treffer van de tegenstander om de oren.Overgangsklasse B

De druiven waren zuur voor Valto. De Lierse ploeg moest tegen Sporting Trigon in de laatste seconden een nederlaag incasseren. In Leiden won het nog puntloze Sporting Trigon met 22-21. Valto keek nog tegen een 16-13 achterstand aan, kwam terug in de wedstrijd en nam de leiding met 19-18, maar moest toch de overwinning aan de thuisploeg laten. Volgende week speelt Valto thuis tegen Unitas/Perspectief.

Eerste klasse E

ONDO is de ongeslagen status kwijt geraakt. In de vierde wedstrijdronde moest de 's-Gravenzandse ploeg haar meerdere erkennen in ONOD uit Middelburg. In Zeeland won de thuisploeg met 22-17. Voor de ploeg uit Middelburg was het de eerste overwinning. Volgende week kan ONDO revanche nemen tegen koploper Futura, dat samen met Tjoba de volle buit heeft na vier wedstrijden. Plaats van spelen is het Julianasportpark.

Tweede klasse G

CKC Maassluis is na speelronde vier de enige ploeg die alle wedstrijden gewonnen heeft en lost DES af als koploper. In Leiden won CKC Maassluis met 15-12 van KZ Danaiden. Het was de eerste thuisnederlaag voor de Leidse ploeg. CKC Maassluis ontvangt volgende week DES en kan uitlopen op de nummer twee van de ranglijst.

Tweede klasse H

ODO heeft ook de vierde wedstrijd in winst weten om te zetten. In Rotterdam won de Maaslandse formatie van Erasmus. Onder aanvoering van aanvoerder en topscorer Willem van Vliet (10 keer raak) werd een 22-17 overwinning behaald. De ruststand was 13-7 in het voordeel van ODO. De komende twee wedstrijden komen de mede-koplopers op bezoek in Maasland. Als eerste komt GKV en daarna Tilburg.

Derde klasse J

Dijkvogels is tegen de eerste nederlaag aangelopen. In Almkerk bleek thuisploeg ACKC te sterk voor de Westlanders. ACKC won met 17-11. Dijkvogels speelt volgende week in Rotterdam tegen koploper OZC en kan zich voor de nederlaag revancheren.

Categorieen:
Maasland Maassluis Sport