Archief
Danny Ploegaert

Danny Ploegaert

Zondagvoetbal: nederlagen Westlandia en Den Hoorn

Westlandia en Den Hoorn hebben beiden een nederlaag geleden. Westlandia verloor voor de derde keer op en rij. Den Hoorn verloor de laatste wedstrijd in de bekerpoule.

Derde divisie B

Westlandia zit in de hoek waar de klappen vallen. Vorig seizoen eindigde Westlandia in de bovenste regionen en na vier wedstrijden in het nieuwe seizoen is de Naaldwijkse ploeg terug te vinden in de onderste regionen. Op sportpark De Hoge Bomen verloor de thuisploeg voor de derde keer op rij. Jeroen Spruijt opende tegen OJC Rosmalen wel de score, maar in de laatste vijf minuten voor de pauze kwamen de bezoekers op een 2-1 voorsprong middels treffers van Vincent van Hoof en Diego Meerveldt. Na de pauze kregen beide ploegen kansen op meer treffers, echter de ruststand werd ook de eindstand.

Beker

Den Hoorn heeft de bekercyclus afgesloten met een nederlaag. Hekkensluiter Oliveo kwam op bezoek in Midden-Delfland en vertrok met een 3-1 overwinning. Tim Steenks opende nog wel de score voor de thuisploeg, maar Oliveo sloeg direct terug met de gelijkmaker door Max Huurman. Na de pauze waren Frank van der Zwan en Mike van der Pol nog succesvol voor Olievo. Den Hoorn was reeds uitgeschakeld voor de knock-outfase.

Karakteristieken

Westlandia-OJC Rosmalen 1-2 (1-2)

Jeroen Spruijt

Den Hoorn-Oliveo 1-3 (1-1)

Tim Steenks