Archief
VV Naaldwijk

VV Naaldwijk

Lyra treft Botlek; Naaldwijk tegen SSS

In de strijd om een vrijgekomen plaats in de Tweede klasse van het zaterdagvoetbal neemt Lyra het woensdagavond op tegen SC Botlek uit Spijkenisse en treft Naaldwijk het Klaaswaalse SSS. Maandag maakte de KNVB bekend dat genoemde vier clubs nog kans maken op die plaats, omdat het failliete Haaglandia volgend jaar niet meer in het speelschema voorkomt.

De wedstrijd Lyra-SC Botlek wordt woensdagavond om 20.00 uur gespeeld op het terrein van SVV in Schiedam. Tegelijkertijd speelt Naaldwijk op het terrein van Spartaan '20 in Rotterdam haar wedstrijd tegen SSS. De winnaars plaatsen zich voor de finale, die komende zaterdag op het programma staat.

Lyra kwam afgelopen seizoen al uit in de Tweede klasse, maar was daarin veroordeeld tot de nacompetitie. De Lierenaren wisten tweemaal niet te winnen van Nieuwkoop, waardoor de club degradeerde naar de derde klasse. Naaldwijk had via de nacompetitie juist kans op promotie naar de Tweede klasse, maar trok in een tweeluik tegen Reeuwijk aan het kortste eind.

Categorieen:
Naaldwijk Sport