Archief

Kampioenschap HVW ver weg na verlies tegen Dordrecht

De heren van Hockey Vereniging Westland (HVW) hebben afgelopen zondag hun kansen op de titel in de derde klasse A nagenoeg verspeeld. Directe concurrent Dordrecht was met 3-0 te sterk voor de Naaldwijkse club. Daardoor heeft HVW, met nog een wedstrijd te spelen, een punt achterstand op Dordrecht opgelopen.

De huidige koploper Dordrecht speelt haar laatste wedstrijd zondag tegen Tempo '34, de nummer acht in het klassement. HVW wacht in eigen huis een confrontatie met hekkensluiter Rapid. De Westlanders moeten dus hopen op verlies of een gelijkspel van Dordrecht om nog kans te maken op de titel.

Voor de dames van HVW stond zondag een uitwedstrijd tegen HDS op het programma, die met 0-1 gewonnen werd. Zij bezetten momenteel de vierde plaats in de tweede klasse en spelen hun laatste wedstrijd volgende week tegen Dordrecht, de huidige nummer zes.

Zowel de dames als de heren van het Maassluis Evergreen, beide uitkomend in de vierde klasse, leden zondag een nederlaag. De heren boekten een nederlaag van 5-1 tegen Voorhout; de dames verloren met 2-1 van Wateringse Veld.