Archief
Leo de Jong 3

Leo de Jong 3

Zondagvoetballers VELO krijgen toch geen herkansing

De zondagvoetballers van VELO krijgen zondag alsnog geen herkansing voor promotie naar de hoofdklasse. Dit is zaterdagmiddag door de KNVB bekend gemaakt.

De KNVB besloot om Jong Achilles '29 alsnog een ticket voor volgend seizoen in deze klasse te geven, waardoor het beslissingsduel VELO-FC Boshuizen op het terrein van Leonidas alsnog van de baan is.

"De communicatie vanuit de KNVB is op zijn zachtst gezegd onprofessioneel. Voor de finaleronde de achterdeur openzetten is onhandig, maar zaterdag als laatste de clubs zelf informeren en dan ook nog met een sms-je is gewoonweg onfatsoenlijk", aldus het Wateringse bestuur in een verklaring. "Het is jammer voor spelers, staf, supporters en VELO in totaal. Zodra wij worden ingelicht over de achtergronden van dit besluit gaan wij als bestuur ons beraden over de te nemen stappen", vervolgen de eindverantwoordelijken van VELO.

Afgelopen weekend konden de Wateringers in de finalepoule van de nacompetitie een plaats in de hoofdklasse bemachtigen bij winst op Alphense Boys, maar zij slaagden daar niet in; Alphense Boys won met 4-1.

Categorieen:
Wateringen Sport