Archief

WestlandStek voor WOS Sport-vrijwilliger

André Zijlstra, een van de steunpilaren van WOS Sport, heeft zaterdag de WestlandStek ontvangen. Hij ontving deze gemeentelijke onderscheiding uit handen van wethouder Peter Ouwendijk (sport). Dat gebeurde na afloop van de finale om de Flynth Westland Cup in het Naaldwijkse sportpark De Hoge Bomen.

Al 25 jaar zet Zijlstra zich in voor de WOS. Hij is verantwoordelijk voor verschillende sportuitzendingen en stuurt circa veertig vrijwilligers aan, zoals verslaggevers, presentatoren, regisseurs en redacteuren. Daarnaast is hij zelf actief als regisseur, presentator, verslaggever, redacteur of technicus. In de periode tot medio 2010 maakte hij zich verder ook verdienstelijk voor de streekomroep met het maken van algemene nieuwsberichten, met name in de weekends.

De WestlandStek is een gemeentelijke onderscheiding voor personen, die zich gedurende een periode van minimaal 12,5 jaar op bijzondere wijze hebben ingezet voor de gemeente Westland en/of haar rechtsvoorgangers op kerkelijk, cultureel, sociaal, maatschappelijk of sportief gebied.

Categorieen:
Naaldwijk Westland Sport