Archief

Play-offs nog steeds in beeld voor LTC Naaldwijk

LTC Naaldwijk heeft nog steeds kan om de play-offs te bereiken ondanks de 4-2 nederlaag tegen Rapiditas. De Naaldwijkse ploeg heeft drie wedstrijdpunten achterstand op nummer vier Zandvoort en twee punten achterstand op Rapiditas.

De eredivisie duurt nog twee speelronden. LTC Naaldwijk treft nog hekkensluiter De Metselaars en heeft het geluk dat Zandvoort en Rapiditas, beiden ook strijdend voor plaats vier, in de volgende speelronde tegenover elkaar staan. Op de laatste speeldag speelt de Naaldwijkse ploeg tegen Zandvoort en speelt Rapiditas tegen De Metselaars. Een spannende ontknoping volgt dus. De nummers één tot en met drie lijken al zeker van plaatsing voor de play-offs.

In Nijmegen werd de wedstrijd beslist in de twee dubbels en steeds na een tiebreak in de derde set. Na de singles was de stand 2-2. Polina Leykina verloor in drie sets. Isaline Bonaventure trok de stand gelijk na eveneens een drie setter. Robin Haase won zijn single in twee sets. Marc Giner ging onderuit in twee sets.

De dubbels van Leykina en Bonaventure en van Haase en Arko Zoutendijk werden beslist in een drie setter.

LTC Naaldwijk sluit de reguliere competitie af met twee thuiswedstrijden.

Categorieen:
Naaldwijk Sport