Archief

Valto speelt zaterdag kampioenswedstrijd tegen ONDO

De kampioenswedstrijd van korfbalclub Valto tegen het Middelburgse ONDO vindt komende zaterdag om 15.30 uur plaats. Op het terrein van Scheldevogels in Bergen op Zoom strijdt de Lierse eersteklasser om een plaats in de Overgangsklasse.

Afgelopen zaterdag was er al een mogelijkheid voor Valto om kampioen te worden. In Oost-Souburg werd Fortis met 13-26 verslagen. ONDO speelde op datzelfde moment in Zwijndrecht tegen Albatros en stevende af op een nederlaag. In de laatste seconden van deze wedstrijd wist de Zeeuwse ploeg echter toch de winst binnen te slepen, waardoor de clubs op gelijke hoogte eindigden in de Eerste klasse E.

Het 's-Gravenzandse ONDO speelt op dezelfde dag om lijfsbehoud in de eerste klasse. De club eindigde in de Eerste Klasse F als zevende en speelt daarom de beslissingswedstrijd tegen Tilburg, dat als zevende eindigde in de Eerste klasse E. Die wedstrijd vindt plaats op het terrein van KCR in Ridderkerk en vangt om 15.30 uur aan.

Ook voor Dijkvogels staat zaterdag om dezelfde tijd een beslissingswedstrijd op het programma. De Maasdijkers strijden voor promotie naar de tweede klasse en moeten daarvoor op het terrein van Keep Fit'70 in Roosendaal het Ritthemse Atlas zien te verslaan.

Categorieen:
's-Gravenzande Sport