Archief
foto Piet Voskamp WOS Media

foto Piet Voskamp WOS Media

Beslissingswedstrijden voor Valto, ONDO en Dijkvogels

Valto speelt een beslissingswedstrijd om het kampioenschap tegen ONDO uit Middelburg. ONDO redde het dit jaar net niet en moet een beslissingswedstrijd spelen voor klassenbehoud. Dijkvogels gaat een poging doen om toch naar de tweede klasse te promoverenmiddels eveneens een beslissingswedstrijd. CKC Maassluis speelde zich op de laatste wedstrijddag veilig. ODO was reeds veilig en versloeg de kampioen.

Eerste klasse E

Valto speelt met ONDO een beslissingswedstrijd om het kampioenschap. Beide koplopers wonnen hun laatste wedstrijd. Valto had de afgelopen acht wedstrijden tegen Fortis niet gewonnen. In Oost-Souburg was de Lierse ploeg vanaf het eerste fluitsignaal de bovenliggende partij en won de wedstrijd verdiend met 26-13. ONDO beleefde een zware middag bij Albatros, maar sleepte desondanks een benauwde 26-25 overwinning uit het vuur.

Eerste klasse F

ONDO heeft zich op de laatste wedstrijddag niet veilig kunnen spelen. De 's-Gravenzandse formatie moest winnen en IJsselvogels mocht niet winnen. Beiden gebeurden niet. ONDO verloor met 17-16 van VEO en IJsselvogels won van Rapid, dat rechtstreeks degradeert. ONDO speelt een beslissingswedstrijd voor handhaving in de eerste klasse.

Tweede klasse G

CKC Maassluis heeft zich ondanks een verliespartij tegen Viking veilig gespeeld in deze klasse. Op bezoek bij Viking verloor CKC Maassluis met 13-12. Doordat DES haar sportieve plicht deed tegen VIKO behield CKC Maassluis als nummer zes twee punten voorsprong op plaats nummer zeven.

ODO won de laatste wedstrijd van het seizoen van RWA. De Maaslandse ploeg won met 22-19 bij de kampioen en eindigt daardoor als tweede in deze poule. Het was de laatste wedstrijd van coach Patrick Bezemer.

Derde klasse K

Dijkvogels heeft zich geplaatst voor het spelen van een promotiewedstrijd voor een plaats in de tweede klasse. Op het eigen sportpark won nummer twee Dijkvogels van nummer drie ADO. Het verschil voorafgaand aan de wedstrijd was twee punten. Dijkvogels won met 16-10 en lijkt klaar voor de beslissingswedstrijd.

Categorieen:
Maasland Maassluis Sport