VELO door naar finalepoule en reserves Westlandia beginnen goed

VELO heeft zich knap geplaatst voor de finalepoule voor een plaats in de hoofdklasse. De reserves van Westlandia begonnen de nacompetitie om het landskampioenschap knap door een grote overwinning op Nuenen.

DESO-VELO

VELO heeft de finalepoule bereikt voor een plaats in de hoofdklasse. Op sportpark De Rusheuvel in Oss won de Wateringse formatie met 3/1 van DESO en dat betekent dat DESO degradeert naar de eerste klasse. VELO speelt in de finalepoule tegen Quick 1888 en Alphense Boys. Deze twee ploegen starten aan staande zondag en volgende week donderdag en op Tweede Pinksterdag komt VELO in actie.

In Oss opende Roderick Meinema na ruim 15 minuten de score. Voor rust kwam de thuisploeg langszij. Na de pauze bracht Brent Biesheuvel de Wateringers weer op voorsprong. De definitieve beslissing viel niet veel later. Het was wederom Meinema die tot score kwam. In de slotfase van de wedstrijd moest DESO verder met tien man na een rode kaart.

Westlandia 2-Nuenen 2

De reserves van Westlandia zondag zijn de nacompetitie met een grote overwinning begonnen. De reserves van Nuenen werden in de eerste poulewedstrijd van de Naaldwijkers met 5-0 verslagen. Dit was overigens ook de ruststand. Angelo Groen was in de eerste helft de man van de wedstrijd. Nuenen is uitgeschakeld voor het bereiken van de halve finale. Westlandia gaat zondag op bezoek bij het tweede team van UDI'19 en heeft aan minimaal een gelijkspel voldoende om de halve finale te bereiken. Tegenstander in de halve finale wordt Excelsior Maassluis of ASWH.