Archief

Zondagvoetbal: VELO speelt nacompetitie

VELO heeft op eigen kracht de nacompetitie gehaald. De Wateringse ploeg won de laatste wedstrijd in de eerste klasse B met 3-2 van Poortugaal. In jacht op een plaats in de hoofdklasse zal eerst een poule moeten worden gewonnen met Susteren, GRC Groningen en DESO (Oss).

Derde divisie B

De laatste wedstrijd in de competitie leverde een galavoorstelling op. Westlandia deklasseerde UDI'19 en won op sportpark De Hoge Bomen met 9-3. Het was de grootste overwinning in Naaldwijk. Aanstaande woensdag start voor Westlandia de nacompetitie met en een uitwedstrijd tegen Rijnsburgse Boys. Komende zaterdag is de return op sportpark De Hoge Bomen. Bij de Naaldwijkers stoppen aan het eind van het seizoen Marcel de Bruijn en Anwar Beeldstroo. Jordy de Wit gaat naar RKAVV.

Tweede klasse C

Den Hoorn eindigde de competitie met een nederlaag. Het was pas de tweede keer dat de ploeg zonder punten stond. In Reeuwijk bleek nummer twee RVC'33 met 2-1 te sterk. Den Hoorn sluit de competitie af met 15 overwinningen, negen puntendelingen en twee nederlagen.

Karakteristieken:

Westlandia - UDI'19/BB 9-3 (4-1)

Jeroen Spruijt (3), Mark van der Zalm (3), Adnan Bajic, Remon van bochoven, Brandon Tichem

PSVPoortugaal - Velo 2-3 (1-1)

Daan van Rossum, Eigen doelpunt speler PSVPoortugaal, Roderick Niels Meinema

RVC'33 - Den Hoorn 2-1 (2-1)

Ben Verkade

Categorieen:
Wateringen Naaldwijk Sport