Zaalhandbal: dames Quintus winnen; heren Quintus verliezen

De handballiefhebbers in het Westland kregen de laatste thuiswedstrijden in de Eekhouthal te zien van de hoogst spelende verenigingen van de regio. De heren van Quintus konden niet afsluiten met een overwinning. De dames van Quintus deden dat wel.

Koornneef/Quintus gaat samen met BEVO uitmaken welke ploeg als vijfde gaat eindigen. In de Eekhouthal was de eerste ontmoeting tussen beide ploegen. De bezoekers uit Panningen leken met een ruime overwinning te vertrekken uit Kwintsheul. Bij een 28-23 voorsprong van BEVO leek de wedstrijd gespeeld, maar in de laatste minuten van de wedstrijd kwam Quintus nog tot op één punt (28-27). In de laatste minuut scoorde BEVO de laatste treffer van de avond en vertrok met een 29-27 naar Panningen. Volgende week is de return.

Virto/Quintus heeft het seizoen afgesloten als nummer drie. De Heulse ploeg moest in een tweeluik met VZV uitmaken welke ploeg als derde ging eindigen.

Vorige week won de Heulse ploeg met 28-24 in 't Veld. In de laatste thuiswedstrijd demonstreerde Quintus nog eenmaal hun kunnen en versloeg de bezoekers uit Noord-Holland eenvoudig. In de Eekhouthal won Quintus met 40-19.