Archief
VELO Badminton

VELO Badminton

VELO Badminton trekt nieuwe speelster en hoofdsponsor aan

Het eerste badmintonteam van VELO begint voor volgend seizoen vorm te krijgen. Myke Halkema, Marleen Kuipers, Alex Vlaar en Ewout Beukers hebben dit weekend hun aflopende contracten bij de twaalfvoudig landskampioen verlengd. Daarnaast heeft de club ook Dorien Lups aangetrokken als versterking. De 22-jarige speelster komt over van Duinwijck.

Teammanager Rob Theunissen is verheugd dat de eerste contracten zijn getekend: "De afgelopen weken zijn we druk bezig geweest om de eerste spelers te contracteren. Dit is ieder jaar weer een enorme uitdaging en daarom ben ik ontzettend blij, dat we met deze vijf spelers een goede basis, bestaande uit ervaren spelers en jong talent, voor het nieuwe team hebben gelegd."

Het eerste team wordt komend seizoen daarnaast versterkt met Marleen Kuipers. De 18-jarige Amstelveense komt over van het tweede team.

Nieuwe naam

Waar de club jarenlang door het leven ging als Van Zundert/VELO, zal de vereniging de komende twee jaar vermeld worden als Le Credit Sportif VELO. Met ingang van het volgende seizoen is genoemd bedrijf de hoofdsponsor van de vereniging.

Categorieen:
Sport