YouTube 1 2

YouTube 1 2

Voetbal: Westlandia wint; reserves Excelsior M out in bekertoernooi

Westlandia heeft de thuiswedstrijd tegen Be Quick 1887 in winst omgezet. De reserves van Excelsior Maassluis verloren in de halve finale van het bekertoernooi van Noordwijk.

Derde divisie B

Westlandia houdt de druk op De Dijk. De koploper heeft zeven punten voorsprong op de Naaldwijkse ploeg. De vraag is op De Dijk in huidige vorm in de laatste vier wedstrijden de voorsprong prijs gaat geven. Voor Westlandia is het belangrijk dat het de wedstrijden blijft winnen en het vertrouwen houdt voor de naderende nacompetitie. Op sportpark De Hoge Bomen kwam Be Quick 1887 uit Haren op bezoek. De ruststand was 1-1. Na de pauze scoorde de thuisploeg al na één minuut de 2-1. Met nog tien minuten op de klok was de wedstrijd gespeeld en werd de 3-1 gescoord. Dit was ook de eindstand.

Districtsbeker

Het bekersprookje van de reserves van Excelsior Maassluis is in en tegen Noordwijk tot een eind gekomen. In de halve finale kwamen de tricolores voor het eerst in het bekertoernooi niet tot scoren. De hoofdklasser won op eigen veld met 3-0 van Excelsior Maassluis. De tricolores kunnen zich volledig gaan richten op de strijd om het Nederlands kampioenschap voor reserveteams.