Archief
Ballonhal 9

Ballonhal 9

Zaalhandbal: rol DIOS bijna uitgespeeld in nacompetitie

De handballers van DIOS hebben ook de tweede wedstrijd in de nacompetitie in de eerste divisie verloren. Na de nederlaag tegen promovendus Olympia'89 volgde een teleurstellend resultaat tegen Nieuwegein.



Het behalen van de finale van de nacompetitie voor een plaats in de eredivisie is nu mijlen ver weg voor de ploeg uit Midden-Delfland. Om nog een kans te hebben, moest dan ook gewonnen worden van Nieuwegein. In de Ballonhal liep het anders. DIOS probeerde op tempo Nieuwegein onder druk te zetten. Dit lukte gedeeltelijk, want door de technische fouten wist de tegenstander onder de druk vandaan te komen. Nieuwegein profiteerde en leidde halverwege met 14-12. In de tweede helft probeerde de thuisploeg het wel, maar Nieuwegein wist stand te houden en vertrok met een 27-24 overwinning naar de provincie Utrecht. Frank Koole was met negen treffers het meest op schot voor de thuisploeg.

Nieuwegein heeft na twee wedstrijden de volle buit te pakken en is de grootste kanshebber om als eerste te eindigen. DIOS heeft na twee ontmoetingen nul punten.

Aanstaande zaterdag ontvangt DIOS de laatste tegenstander in de heenronde. Het derde team van Fiqas/Aalsmeer komt op bezoek in Midden-Delfland.

Categorieen:
Midden Delfland Sport