Archief

Veel volleybalteams strijden nog tegen degradatie

De meeste regionale volleybalteams strijden nog volop tegen degradatie. De teams boekten dit weekend wisselende resultaten.

Heren

De heren van VELO hebben in de landelijke eerste divisie goede zaken gedaan in de strijd tegen degradatie. De ploeg uit Wateringen won thuis met 3-1 van Taurus en staat nu op de tiende plaats. VELO heeft nog wel punten nodig om zich definitief veilig te spelen. In de regionale klasse 1C was MVC met de 3-1 de baas over Roosendaal 3. De ploeg uit Maassluis staat op de tiende plaats, maar kan niet degraderen. In de eerste klasse F won Monza eenvoudig van DEO met 4-0 en staat al wekenlang in de veilige middenmoot. In dezelfde klasse verloor streekgenoot PQV/Pijl Solutions kansloos met 4-0 van Sovicos en staat nog steeds voorlaatste.

Dames

In de tweede klasse L zijn beide ploegen nog niet zeker van lijfsbehoud. Monza verloor met 4-0 van DEO, terwijl PQV Pijl Solutions met dezelfde cijfers onderuit ging tegen Kratos '08. In klasse 1A won MVC uit Maassluis knap de uitwedstrijd van Smash '66 met 2-3.

Categorieen:
Wateringen Maassluis Sport