Archief

Tafeltennis: Smash wint weer een thuisduel

De Salamanders blijven goed zicht houden op een plaats bij de beste vier in de eredivisie. Smash won weer een thuisduel. De reserves van De Salamanders zijn bijna veilig.

Eredivisie

In de strijd om een plaats in de kampioensgroep blijft De Salamanders in de achtervolging op Scylla. In het rechtstreekse duel tussen deze twee ploegen kwam geen winnaar. De wedstrijd eindigde in 3-3. Het verschil bedraagt met nog twee wedstrijden te spelen drie punten in het voordeel van Scylla. Overigens heeft de Wateringse ploeg één wedstrijd minder gespeeld en heeft alles in eigen hand om plaats vier te bereiken.

Eerste divisie B

In de Nederpelzaal wist Smash voor de derde keer in de voorjaarscompetitie tot winst te komen. Opvallend genoeg werden de drie winstpartijen in eigen hal behaald. Smash wist de wedstrijd tegen Vriendenschaar met 6-4 te winnen. Smash staat nu op plaats vier en dat is één plaats boven de degradatiestreep.

Derde divisie E

Het reserveteam van De Salamanders heeft de vijfde overwinning in de voorjaarscompetitie behaald. In en tegen Huizen won de Wateringse formatie met 8-2. Amin Keshtar bleef wederom ongeslagen tijdens zijn wedstrijden en heeft al zijn 18 partijen tot nu toe gewonnen. De Salamanders staat op de tweede plaats met 45 wedstrijdpunten. Koploper Tempo-Team 2 heeft acht punten meer. De Wateringers zijn nagenoeg veilig.

Categorieen:
Wateringen Sport