Quintus treft Zagreb in halve finale Europa Cup

De handbalsters van Virto/Quintus nemen het in de halve finale van de Europa Cup op tegen Lokomotiva Zagreb. De Kroatische club verloor zondag met 26-23 van Rocasa Gran Canaria, maar wist de thuiswedstrijd tegen die club eerder met 29-24 te winnen.

Quintus wist zelf vorige week een plaats in de halve finale te bemachtigen door tweemaal van het Zwitserse LK Zug te winnen (35-12 en 34-29). De twee wedstrijden tegen Zagreb staan gepland voor de weekenden van 8 en 15 april.

In de halve finales van het landelijke bekertoernooi neemt Quintus het op tegen Sercodak Dalfsen. Dat heeft de loting maandagochtend uitgewezen. Die wedstrijd wordt gespeeld tussen 4 en 6 april. De winnaars plaatsen zich voor de finale op 25 mei.