Archief
ONDO 1 2

ONDO 1 2

Zaalkorfbal: ONDO speelt zich veilig tegen ODO

ONDO heeft zich op de laatste speeldag van de zaalcompetitie veilig gespeeld. De 's-Gravenzandse ploeg won van ODO. Valto sloot eveneens af met een overwinning. CKC Maassluis en Dijkvogels verloren hun laatste duel in de zaal.

Eerste klasse E

Valto heeft de laatste wedstrijd in winst omgezet. In de Vreeloohal won de thuisploeg met 24-20 van IJsselvogels. Dor dit resultaat eindigt Valto als vierde in een spannende competitie. Tijdens de tweede helft van het veldseizoen kan Valto een gooi doen naar de titel. De Lierse ploeg zal dan wel moeten afrekenen met mede-koplopers ONDO en Albatros. Daarnaast volgen nog drie ploegen met twee punten achterstand op de drie koplopers.

Tweede klasse E

Dijkvogels heeft met een nederlaag afscheid genomen van de tweede klasse. In de eigen sporthal verloor de ploeg uit Maasdijk met 25-17 van EVKA. Dijkvogels eindigt als laatste. In het buitenseizoen kan Dijkvogels een poging wagen om te promoveren, dan moet het wel afrekenen met Ventura Sport en Seolto de huidige twee koplopers. De achterstand van Dijkvogels op deze twee ploegen bedraagt één punt.

Tweede klasse G

ONDO heeft zich op eigen kracht veilig gespeeld. In de Westlandhal won de 's-Gravenzandse ploeg met 23-21 van streekgenoot ODO. De ruststand was 13-10 in het voordeel van de thuisploeg. In de tweede helft kwam ODO nog terug en nam het zelfs nog even de leiding, maar ONDO herstelde zich precies op tijd en wist de partij te winnen.

In de veldcompetitie zal ONDO alle zeilen bij moeten zetten om in de eerste klasse te blijven. De 's-Gravenzandse ploeg staat nu op een p/d-plaats en kan zich ook veilig spelen. De achterstand op de nummer zes bedraagt één punt en de nummer vijf staat maar twee punten voor.

In de tweede klasse zal ODO proberen om in de resterende wedstrijden verder weg te komen van plaats zeven. Op dit moment heeft de Maaslandse ploeg twee punten voorsprong op de nummer zeven.

Tweede klasse H

De laatste wedstrijd voor CKC Maassluis eindigde in een nederlaag. Voor de toeschouwers was er veel te genieten, want in totaal waren er 63 treffers te bewonderen. Reeuwijk won met 33-30. Een uitzonderlijke score in het zaalseizoen. CKC Maassluis eindigt als tweede achter de ongeslagen kampioen RWA, dat alle 14 wedstrijden wist te winnen. In de veldcompetitie zal CKC Maassluis alle zeilen bij moeten zetten om zich veilig te spelen. Op dit moment heeft de ploeg, samen met drie andere ploegen, twee punten voorsprong op plaats zeven (degradatieplaats).