Archief

Trainer Van Weert blijft CKC Maassluis trouw

Korfbalvereniging CKC Maassluis heeft het contract met hoofdcoach Richard van Weert verlengd. Hij blijft nog een jaar bij de Maassluise club. Daarnaast zal Martijn van der Wees zich nog een jaar over de reserves van Maassluis ontfermen.

Van Weert is momenteel bezig aan zijn tweede seizoen als hoofdcoach. Daarvoor coachte hij al drie jaar de reserves. "De afgelopen jaren heb ik met deze hechte groep grote stappen mogen maken. Maar ik heb ook het gevoel, dat we nog niet klaar zijn. Er zijn nog meer dan genoeg uitdagingen die we kunnen aanpakken", aldus Van Weert.

Volgens het bestuur heeft Van Weert de Maassluise selectie de afgelopen jaren een nieuw, dynamisch spel bijgebracht. "Dit heeft geleid tot doelpunten en overwinningen, maar ook tot flinke stappen in de individuele ontwikkeling van een groot aantal spelers", aldus Annelein van Waardenburg, voorzitter van de technische commissie.

De trainersstaf van CKC Maassluis wordt verder versterkt met een nieuwe aanwinst. Peter van Duijn zal de junioren komend seizoen onder zijn hoede nemen.

Categorieen:
Maassluis Sport