Archief

Zondagvoetbal: Monsterzege Westlandia

Westlandia heeft de grootste zege tot nu toe in de derde divisie gepakt. Magreb'90 kreeg met 11-2 een genadig pakslaag. VELO en Den Hoorn kunnen het feest voor de regioploegen compleet maken. Beide ploegen kunnen op de laatste speeldag van de tweede periode de periodetitel winnen. VELO won de topper tegen Alphense Boys en Den Hoorn bleef voor de vijftiende keer ongeslagen.



Derde divisie B


Westlandia ruikt het bloed van het dolende De Dijk. De koploper verloor met 3-2 van Juliana'31 en zag de Naaldwijkse ploeg uithalen bij Magreb'90. Op sportpark Papendorp in Utrecht won Westlandia met maar liefst 11-2. Het was de dertiende overwinning uit de laatste vijftien wedstrijden. Twee wedstrijden in deze serie eindigden in een 2-2 gelijkspel. Het verschil tussen De Dijk en Westlandia bedraagt nu nog één punt.

Eerste klasse B

Na een spannende wedstrijd heeft VELO drie punten overgehouden aan de topper tegen Alphense Boys. Pascal Kouwenhoven werd in de tweede helft de matchwinner door de enige treffer te scoren. Na twee nederlagen op rij een opsteker voor de Wateringse formatie die door de overwinning de derde plaats op de ranglijst vasthielden. In de strijd om de tweede periodetitel staan Alphense Boys en VELO gedeeld eerste. Het doelsaldo van Alphense Boys is vier doelpunten beter dan VELO. Over twee weken valt de beslissing. VELO gaat dan op bezoek bij OVV en Alphense Boys ontvangt VOC.

Tweede klasse C

Voor de zesde keer dit seizoen wist Den Hoorn de nul achterin te houden. Het was voldoende om op eigen sportpark met 2-0 te winnen van DONK. Den Hoorn behoudt drie punten voorsprong op runner-up RVC'33. Volgende week kan Den Hoorn het verschil op zes punten brengen indien het wint bij DOSR. Tevens is bij winst de tweede periodetitel een feit. Daarna volgen nog drie uitwedstrijden voordat Den Hoorn weer op eigen sportpark te bewonderen is.



Karakteristieken


Magreb '90-Westlandia 2-11 (0-3)


Jeroen Spruijt (4), Anwar Beeldstroo, Brandon Tichem (p), Jedsel Markes (p), Remon van Bochoven, Adnan Bajic, Jessie vd Burg, Marcel de Bruijn

VELO-Alphense Boys 1-0 (0-0)

Pascal Kouwenhoven

Den Hoorn-DONK 2-0 (2-0)

Daan Kluyskens, Anthony Sintniclaas

Categorieen:
Wateringen Naaldwijk Sport