Archief

Volleybal: Herenteams blijven in degradatiegevaar

Enkele heren-volleybalploegen blijven ook na dit weekend nog in degradatiegevaar. Vooral VELO en PQV/Pijl Solutions moeten de komende 2 maanden nog vol aan de bak om lijfsbehoud te bewerkstelligen.

De heren van VELO kwamen er in de subtopper Dynamo Apeldoorn 2 niet aan te pas. De Wateringers verloren de uitwedstrijd met 4-0. Alleen in de derde set was het tot het einde echt spannend: 25-23. VELO staat op de elfde en voorlaatste plaats in de landelijke eerste divisie. In klasse 1C verloor MVC met 3-1 van het derde team van Voley2B. De ploeg uit Maassluis staat tiende maar is wel nagenoeg zeker van handhaving op dit niveau. In de eerste klasse F boekten de heren van PQV/Pijl Solutions een knappe zege tegen DEO: 3-2. De laatste set werd met 15-13 in Naaldwijks voordeel beslist. PQV blijft wel op de laatste plaats staan. In dezelfde klasse was Monza met 4-0 te sterk voor de reserves van VVV/Delta.

De dames van VELO hebben in de regionale eerste klasse geen averij opgelopen in de strijd om de titel. Sovicos werd met 4-0 eenvoudig aan de kant gezet. VELO staat op de tweede plaats, met 3 punten achterstand op de koploper. VELO speelde wel een wedstrijd minder. In klasse 1A was middenmoter MVC uit Maassluis met 3-1 te sterk voor RVC/Libanon. Monza verloor in de tweede klasse L kansloos met 4-0 van koploper Timios. De ploeg uit Monster staat op de achtste plaats. In dezelfde klasse ging PQV/Pijl Solutions onderuit tegen DEO Met 3-1. PQV vinden we terug op de negende plaats.

Categorieen:
Monster Maassluis Sport