Archief
foto Ruud de Jong WOS Media

foto Ruud de Jong WOS Media

Zaterdagvoetbal: VELO en Maasdijk schieten tien vol

KMD heeft de koppositie behouden door een magere overwinning op Loosduinen. Naaldwijk liep tegen een onfortuinlijke nederlaag aan. VELO en Maasdijk verwenden het publiek met in totaal tien treffers. MVV'27 won terwijl Schipluiden en Verburch verloren. MSV'71 handhaafde zich op plaats drie. Quintus verloor weer.

Derde klasse B

KMD en Die Haghe blijven gedeeld koploper. Beide ploegen wonnen wederom hun wedstrijd. KMD won met 1-0 in en bij Loosduinen en schudde zo een mede-kandidaat voor de tweede periodetitel van zich af. Mitch van de Wetering werd de matchwinner.

Naaldwijk leed in de strijd om de tweede periode een kostbaar verlies. Naast de 2-1 nederlaag tegen GDA verloor de Naaldwijkse loeg ook doelman Jeffrey Wubben met een rode kaart. Bij een 0-1 achterstand werd de doelman weggestuurd. GDA verdubbelde de score, waarna Naaldwijk het laatste woord had. GDA staat tweede in de tweede periode. Naaldwijk staat op de ranglijst op plaats vijf.

De streekderby tussen Maasdijk en VELO einde in een 6-4 overwinning voor de Wateringse ploeg. Aan de Lange Kruisweg incasseerde Maasdijk de vierde nederlaag op rij en blijft daardoor op plaats dertien staan. VELO stijgt door de driepunter van plaats zes naar plaats vier.

MVV'27 maakte een sprong op de ranglijst. Na de 2-0 overwinning op Houtwijk is de Maaslandse ploeg gestegen van plaats negen naar plaats zes. Verburch leed een 2-0 nederlaag tegen koploper Die Haghe en staat nu op plaats zeven. Schipluiden incasseerde de zevende nederlaag. In Delft verloor de promovendus met 3-1 van Ariston'80.

Vierde klasse D

MSV'71 blijft meedoen om de tweede periodetitel. In Maassluis won de thuisploeg met 5-0 van VOB en behoudt daardoor de derde plaats op de ranglijst. In de tweede periode staat MSV'71 in punten gelijk met DVO'32, dat een wedstrijd minder gespeeld heeft.

Voor de tweede keer op rij moest Quintus een nederlaag incasseren. De Heulse ploeg kwam tegen koploper CION voor de tweede keer op rij niet tot score. CION won in Vlaardingen met 1-0. Quintus staat op plaats zes en zal zich moeten hervinden in de strijd om een plaats in de nacompetitie