Archief

Volleybal: Bijna alle regioteams verliezen

Bijna alle regionale volleybalteams, die uitkomen tot en met het niveau van de tweede klasse, verloren dit weekend hun wedstrijd.

Heren

De heren van VELO hebben zaterdagavond een kansloze nederlaag geleden in het duel tegen koploper VCV. De Wateringers, die nog volop strijden tegen degradatie in de eerste divisie, verloren met 4-0. In geen enkele set wist VELO de 20 punten te halen. In klasse 1C verloor MVC uit Maassluis met 3-1 van Atak '55. MVC staat op de tiende plaats en is in theorie nog niet helemaal zeker van lijfsbehoud. In de eerste klasse F verloor middenmoter Monza met 4-0 van koploper VVV Delta. In dezelfde klasse maakte PQV / Pijl Solutions het de reserves van VVV Delta wel lastig, maar de hekkensluiter verloor uiteindelijk toch met 3-2.

Dames

In de eerste klasse maakte VELO geen fout tegen hekkensluiter Kalinko 5. De Westlandse ploeg won met 4-0 en staat hierdoor nog steeds 3 punten achter op koploper Kalinko 2, maar heeft nog wel een wedstrijd in te halen. Beide teams spelen nog een keer tegen elkaar. In de tweede klasse L wist Monza niet te overtuigen tegen het derde team van VVV Delta: 3-2 verlies. De beslissende set eindigde in 15-5. Monza staat op de tiende plaats. In dezelfde klasse verloor PQV / Pijl Solutions met 4-0 van koploper Timios.

Categorieen:
Westland Maassluis Sport