Archief
WPK Westlandia

WPK Westlandia

Vooruitblik zaalhandbal dames: WPK/Westlandia tegen Verburch

Komend weekend nemen WPK/Westlandia en Verburch het tegen elkaar op in een regioderby, treffen de reserves van Virto/Quintus United Breda en gaat Schipluiden op bezoek bij ROAC.

Eerste divisie

De reserves van Virto/Quintus gaan op bezoek bij United Breda. De hekkensluiter won op de derde speeldag verrassend van Fortissimo, maar verder leed United Breda louter nederlagen (12 keer). Quintus won de eerste wedstrijd met 28-14 en blijft ongeacht het resultaat derde op de ranglijst.

Tweede divisie

In sporthal De Pijl staat zondag de derby op het programma tussen WPK/Westlandia en Verburch. De Naaldwijkse ploeg verdedigt in eigen hal de ongeslagen status. Verburch heeft in de voorgaande vijf uitwedstrijden nog geen punt gehaald.

Hoofdklasse D

Schipluiden gaat op bezoek bij ROAC. De nummer elf van de ranglijst heeft één punt minder dan de ploeg uit Midden-Delfland. In de strijd om lijfsbehoud is winst noodzakelijk voor Schipluiden en ook voor ROAC. Een wedstrijd met veel spanning.

De reserves van Westlandia brengen een bezoek aan WHC. De Loosduinse ploeg verloor in eigen sporthal alleen van koploper Ventura. Westlandia sprokkelt punten en kan eventueel voor een stunt zorgen.