Archief
Westlandia 1

Westlandia 1

Vooruitblik zondagvoetbal: Den Hoorn treft concurrent RVC'33

Komende zondag gaat Westlandia op bezoek bij UDI'19/Beter Bed, treft VELO het gelijkwaardige Poortugaal en neemt koploper Den Hoorn het op tegen nummer twee RVC'33.

Derde divisie B

Westlandia gaat bij UDI'19/Beter Bed op zoek naar de negende wedstrijd op rij zonder nederlaag. De gastheren uit Uden hebben de punten hard nodig om weg te komen uit de onderste regionen. Westlandia strijdt om plaats twee met enkele andere ploegen. Winst is voor de Naaldwijkse ploeg eveneens van belang in de strijd om de tweede periodetitel.

Eerste klasse B

VELO komt voor de winterstop nog twee keer in actie. Beide keren is de plaats van handeling het eigen veld aan de Noordweg. Poortugaal is de eerste tegenstander en deze ploeg heeft drie punten achterstand op de Wateringse formatie. VELO staat bovenaan de tweede periode. Een week later wacht VOC.

Tweede klasse C

Den Hoorn ontvangt RVC'33 in een echte topper. De koploper staat tegenover de nummer twee van de ranglijst. Voordat de winterstop ingaat kan Den Hoorn het verschil met de Reeuwijkse ploeg vergroten naar zes punten. Aan de andere kant kan RVC'33 zelfs langszij komen.

Categorieen:
Wateringen Naaldwijk Sport