Archief
Paul Vis

Paul Vis

Vooruitblik zaalhandbal heren: Koploper DIOS tegen EHC

Komend weekend ontvangt Quintus het Belgische HC Visé BM, verdedigt DIOS de koppositie tegen EHC en neemt WPK/Westlandia het in een thuiswedstrijd op tegen Swift.

Bene-league

Koornneef/Quintus treft weer een zware tegenstander. HC Visé BM komt op bezoek in Kwintsheul. De Belgen hebben de punten hard nodig om zicht te blijven houden op de final-four. Quintus zal proberen om de eerste punten van het seizoen binnen te halen. Een keer winnen in de poulefase zal de Heulse ploeg een positief gevoel geven bij het ingaan van de kampioenspoule.

Eerste divisie

DIOS gaat de koppositie verdedigen in de uitwedstrijd tegen EHC. De hekkensluiter verschalkte vorig weekend de reserves van Quintus. DIOS zal gewaarschuwd zijn. Bij winst heeft DIOS al tien wedstrijden op rij weten te winnen.

De reserves van Koornneef/Quintus ontvangen Habo'95. De Heulse ploeg zal zich niet voor de tweede keer op rij willen laten verrassen door een hekkensluiter. Quintus zal gebrand zijn om de nederlaag tegen EHC recht te zetten.

Tweede divisie

In een competitie waar de verschillen klein zijn en fouten gelijk worden afgestraft gaat WPK/Westlandia op zoek naar twee punten in het thuisduel tegen Swift. Beide ploegen hebben zes punten. Swift speelde twee keer gelijk en verloor twee keer in een uitwedstrijd. Westlandia won thuis drie keer en verloor eenmaal.

Hoofdklasse C

Het derde team van Quintus is het komende weekend vrij en speelt pas weer op zondag 18 december tegen streekgenoot Hellas 3.

Categorieen:
Sport