Archief
Dames Veneco VELO 1

Dames Veneco VELO 1

Vooruitblik zaalhandbal dames: Veneco/VELO tegen Westsite

Komend weekend is Virto/Quintus vrij, treft WPK/Westlandia nummer voorlaatst VHC en neemt Schipluiden het op tegen titelkandidaat WHC.

Tweede divisie

Voor Verburch staan er twee zaken op het spel in de thuiswedstrijd tegen Oliveo. De Poeldijkse ploeg is in de Jan van der Valkhal nog steeds ongeslagen. Tevens zal Verburch tegen de hekkensluiter de twee punten willen hebben om weg te lopen bij de gevarenzone.

WPK/Westlandia gaat op bezoek bij de nummer voorlaatst VHC. Bij winst blijft de Naaldwijkse ploeg in het spoor van de bovenste ploegen en kan het de eerste overwinning in een uitwedstrijd dit seizoen bijschrijven.

Veneco/VELO treft mede-koploper Westsite. De Amsterdamse ploeg zal gewaarschuwd zijn na het puntverlies van vorige week door VOC (toen koploper) in Wateringen. VELO is al vijf wedstrijden ongeslagen met twee overwinningen en drie puntendelingen.

Hoofdklasse D

Schipluiden behaalde afgelopen week een mooie overwinning op DWS. Komende tegenstander WHC is van een ander kaliber en de titelkandidaat is normaal gesproken een maatje te groot. Schipluiden moet zich gaan focussen op de wedstrijd tegen ROAC een week later. Winst op ROAC betekent lucht ten opzichte van de huidige nummer elf.

De reserves van WPK/Westlandia zullen de wedstrijd tegen DWS moeten winnen om het zichzelf makkelijk te maken. De hekkensluiter is nog puntloos. Westlandia verschaft zich lucht bij winst, want het loopt verder weg bij de onderste ploegen.