Archief
CKC Maassluis

CKC Maassluis

Vooruitblik zaalkorfbal: CKC Maassluis tegen KOAG

Komende zaterdag zoekt Dijkvogels naar herstel tegen GKV, kan ODO de reeks van twee overwinningen op rij doorzetten tegen Kinderdijk en neemt CKC Maassluis het op tegen het gelijkwaardige KOAG.

Eerste klasse E

Na de eerste nederlaag in de zaal gaat Valto in de thuiswedstrijd tegen Vriendenschaar op zoek naar de eerste overwinning. Vriendenschaar behaalde in de twee voorgaande uitwedstrijden maar een punt. Valto heeft thuis nog niet verloren. Het speelde twee keer gelijk.Tweede klasse E


Na twee fikse nederlagen tegen de twee koplopers zal Dijkvogels zich moeten herstellen om niet verder in de problemen te geraken. Dijkvogels zal dat moeten doen tegen GKV. De Haagse ploeg staat twee punten boven Dijkvogels, een echte vier punten wedstrijd.

Tweede klasse G

ODO kan de goede reeks van twee overwinningen op rij doorzetten tegen Kinderdijk. De hekkensluiter komt op bezoek in Maasland. Bij winst blijft ODO in het spoor van de koplopers, die twee punten meer hebben.

Na een turbulente week pakt ONDO de draad weer op tegen Korbis. In de Westlandhal zal ONDO moeten proberen om de eerste overwinning van twee weken geleden een goed vervolg te geven. Korbis heeft twee punten meer, maar wist nog geen enkel punt in een uitwedstrijd te behalen.Tweede klasse H


CKC Maassluis zal zich in de wedstrijd tegen KOAG moeten herpakken na de nipte nederlaag in de topper tegen RWA. KOAG komt op bezoek in Maassluis en is de gedeelde nummer twee samen met CKC Maassluis. Hopelijk kan CKC Maassluis de tweede topper op rij wel in winst omzetten.

Categorieen:
Maasland Maassluis Sport