Archief
Danny Ploegaert 1

Danny Ploegaert 1

Vooruitblik zondagvoetbal: Westlandia verdedigt tweede plaats

Komende zondag kan Westlandia de vierde overwinning op rij boeken in een uitwedstrijd bij winst op JVC Cuijk, treft VELO in TAC'90 een tegenstander die vaak scoort in uitwedstrijden en verdedigt Den Hoorn de koppositie tegen Teylingen.

Derde divisie B

Westlandia gaat op bezoek bij JVC Cuijk en verdedigt daar de tweede plaats. De Naaldwijkse ploeg gaat op zoek naar de vierde overwinning in een uitbeurt op rij. Op dit moment heeft de ploeg elf punten uit zeven uitwedstrijden en een doelsaldo van precies nul. JVC Cuijk doet het in eigen huis niet goed met acht punten van de in totaal behaalde 22 punten.

Eerste klasse B

VELO treft in TAC'90 een tegenstander die in uitwedstrijden beter scoort dan op eigen veld. TAC'90 behaalde acht punten uit vijf wedstrijden op vreemde bodem. Aan de Noordweg is VELO niet bijster succesvol dit seizoen. De voorgaande vier wedstrijden leverden maar vier punten op.

Tweede klasse C

Om de koppositie te behouden zal Den Hoorn moeten winnen van Teylingen. Op eigen veld is Den Hoorn nog ongeslagen en heeft vijftien punten verzameld uit vijf wedstrijden. Teylingen doet het in uitwedstrijden niet goed. Daarin behaald de ploeg tot dusver drie punten. Over twee weken staat de topper tegen RVC'33 op het programma.

Categorieen:
Naaldwijk Sport