Archief
ONDO 1

ONDO 1

Vooruitblik zaalkorfbal: ODO en ONDO zoeken eerste punten

Komende zaterdag kan Valto na twee puntendelingen de eerste overwinning pakken tegen Sparta Nijkerk, heeft Dijkvogels een zware kluif aan Velocitas en zoeken ODO en ONDO naar de eerste punten van de competitie.

Eerste klasse E

Valto heeft de voorgaande twee wedstrijden laten zien dat de ploeg beschikt over voldoende vechtlust. Het resulteerde in twee puntendelingen. In de thuiswedstrijd tegen Sparta Nijkerk kan Valto eindelijk de smaak van een overwinning proeven. In ieder geval is Valto in de zaal nog ongeslagen.



Tweede klasse E


Dijkvogels heeft een lastige uitwedstrijd voor de boeg. In Leiderdorp is Velocitas de tegenstander. De thuisploeg is koploper zonder dat het een punt verspeeld heeft. Dijkvogels zal zich willen revancheren na de nederlaag van vorige week tegen VZOD.

Tweede klasse G

ODO en ONDO zijn na twee wedstrijden nog op zoek naar de eerste punten van de competitie.

ODO ontvangt in De Hofstede WION, dat vorige week nipt won van ONDO en toen voor het eerst won. De 's-Gravenzandse ploeg krijgt mede-koploper Twist uit Vlaardingen op bezoek.

Tweede klasse H

CKC Maassluis treft in ACKC een ploeg die nog puntloos is. Bij winst behoudt CKC Maassluis de ongeslagen status en blijft het (mede-)koploper.

Categorieen:
Maassluis Sport