Archief
Paul Vis

Paul Vis

Vooruitblik zaalhandbal heren: DIOS treft Havas

Komend weekend gaat Koornneef/Quintus op bezoek bij het Belgische Sasja, verdedigt DIOS de koppositie tegen Havas en kan WPK/Westlandia de aansluiting houden met de middenmoot bij winst op DWS.



Bene-league

In de grensoverschrijdende competitie zijn de returns aan de beurt. Koornneef/Quintus gaat op bezoek bij Sasja in Hoboken (Antwerpen). Quintus is op zoek naar de eerste punten. Sasja strijdt om een plaats in de play-offs en staat nu vijfde.

Eerste divisie

DIOS gaat de koppositie verdedigen in de eigen Ballonhal. Voorafgaand aan de wedstrijd kan de ploeg een dag geen koploper meer zijn omdat BFC (nummer twee), Olympia'89 (nummer drie) en Nieuwegein (nummer vier) een dag eerder in actie komen. DIOS ontvangt Havas, dat op plaats elf terug te vinden is. DIOS heeft nu vier wedstrijden op rij gewonnen en steeg van plaats zes naar plaats één.

De reserves van Koornneef/Quintus spelen de subtopper tegen Snelwiek. In het Albeda College zal Quintus proberen om in het spoor te blijven van de bovenste vier ploegen. Naar alle waarschijnlijkheid gaan de huidige vijf ploegen uitmaken wie kampioen wordt en wie de nacompetitie gaan spelen. Winnen van Snelwiek (nummer zes) is dan wel nodig, zodat de Rotterdammers op achterstand gezet kunnen worden.

Tweede divisie

WPK/Westlandia won de belangrijke wedstrijd tegen White Demons/Tachos en zullen de wedstrijd tegen DWS ook in winst moeten gaan omzetten, zodat de Naaldwijkse ploeg de aansluiting houdt met de middenmoot en gelijk komt met de Schiedamse opponent.

Hoofdklasse C

Het derde team van Quintus gaat in de topper tegen sv Orion proberen om ook wedstrijd zeven in winst om te zetten. Bij winst wordt het verschil met de naaste achtervolger vergroot naar vijf punten, waarbij aangetekend dat Orion een wedstrijd minder heeft gespeeld.

Categorieen:
Naaldwijk Sport