Archief
Archieffoto VELO

Archieffoto VELO

Vooruitblik zaalhandbal dames: Veneco/VELO tegen VHC

Komend weekend kan Virto/Quintus de derde plaats veiligstellen tegen Handbal Venlo, loopt Veneco/VELO weg van de onderste plaatsen bij winst op VHC en krijgt Verburch een zware kluif aan VOC.

Eredvisie

Virto/Quintus neemt het na de doordeweekse wedstrijd tegen Borhave op tegen Handbal Venlo. In de heenwedstrijd had Quintus het moeilijk en wist het de tegenstander ternauwernood op een gelijkspel te houden. Bij winst is de derde plaats nagenoeg veilig.

Eerste divisie

Na de deceptie tegen Gemini zullen de reserves van Virto/Quintus zich willen revancheren tegen Bentelo. Indien Quintus weet te winnen, behoudt het de derde plaats en blijft het meedoen in de strijd om de tweede periode.

Tweede divisie

Vorige week was er weinig te juichen voor de regioploegen. Alleen VELO wist een punt aan de wedstrijd over te houden.

Veneco/VELO ontvangt aan de Noordweg VHC, de huidige nummer elf van de ranglijst. Bij winst loopt VELO weg van de onderste plaatsen en komt het in de middenmoot terecht. Na een zwakke opening van het seizoen komt nu het herstel van de degradant.

Verburch krijgt het in sporthal Elzenhage moeilijk tegen de reserves van VOC. Het is op papier een subtopper tussen de nummer drie (VOC) en nummer zes (Verburch). Het verschil tussen beide ploegen is twee punten. Mocht Verburch de winst pakken dan wint het voor het eerst dit seizoen een uitwedstrijd.

WPK/Westlandia ontvangt in sporthal De Pijl het Brabantse Dongen. De bezoekers hebben een punt meer dan de Naaldwijkse ploeg. Na de wedstrijd kunnen de ploegen van plaats gewisseld zijn op de ranglijst.

Hoofdklasse D

Schipluiden zit in de hoek waar de klappen vallen. De ploeg is nog zoekende na het vertrek van twee speelsters en daar kwam de blessure van topscorer Kirsten Kok bij. De opbouwster heeft vrijwel zeker een kruisband beschadigd, maar voor de definitieve diagnose krijgt ze nog een mri-scan. Schipluiden zal zich moeten herpakken in de uitwedstrijd tegen Goodflooring HMC/HVM. De opponent uit Raamsdonksveer heeft vier punten meer.

De reserves van WPK/Westandia gaan op bezoek bij RHV en zullen proberen om net als Schipluiden weer eens twee punten aan het totaal toe te voegen. RHV heeft drie punten meer dan de Naaldwijkse ploeg.

Categorieen:
Naaldwijk Sport