foto Stefan van Eijk WOS Media

Zondagvoetbal: alle regioploegen winnen

Alle regioploegen wisten drie punten binnen te halen. Den Hoorn en Westlandia deden dat zonder tegendoelpunt. VELO speelde een doelpuntrijke wedstrijd en won met dezelfde cijfers als het zaterdagteam.

Derde divisie B

Westlandia staat op de tweede plaats na de marginale overwinning op EVV. Quick'20 heeft evenveel punten, maar heeft een slechter doelsaldo. Op sportpark De Hoge Bomen scoorde Remon van Bochoven na 14 minuten de enige treffer van de wedstrijd. Met nog ruim een kwartier te spelen miste een speler van EVV een toegekende strafschop. Voor Westlandia betekende het de vijfde wedstrijd waarin het achterin de nul wist te houden.

VELO is voor de zesde wedstrijd op rij ongeslagen gebleven. De Wateringse ploeg en ccv Zwervers schotelden het publiek een doelpuntrijke wedstrijd voor. De eerste helft werd afgesloten met een 3-2 voorsprong voor VELO. Na de pause wisten beide ploegen nog een keer te scoren. VELO won derhalve met 4-3 en staat nu vijfde. VELO heeft in elke wedstrijd tot nu toe het net weten te vinden.

Den Hoorn heeft de koppositie weten te behouden. Het ging moeizaam tegen ROAC, maar het levered wel een 2-0 overwinning op. De topper tussen Delft en RVC'33 levered een overwinning op van RVC'33, waardoor Den Hoorn nu twee punten voorsprong heeft op RVC'33 en vijf punten op Delft. Den Hoorn heeft voor de derde keer op rij geen tegendoelpunt hoeven incasseren.