Archief

Wisselend weekend regionale volleybalteams

Het regionale volleybalweekend stond in het teken van wisselende resultaten.



Heren

De heren van VELO zijn zaterdagmiddag tegen een forse nederlaag opgelopen. De Wateringers kwamen er in de uitwedstrijd tegen de reserves van Sliedrecht Sport geen moment aan te pas. VELO verloor met 4-0, alleen in de tweede set was het nog spannend en won de thuisploeg de set met slechts 25-23. VELO staat in de landelijke eerste divisie op de voorlaatste plaats, maar heeft wel een wedstrijd minder gespeeld.

In de regionale eerste klasse F boekten de regioteams wisselende resultaten. Monza bleef met 3-1 aan de goede kant van de score in de uitwedstrijd tegen Sovicos 2, maar PQV/Pijl Solutions verloor met dezelfde cijfers tegen de reserves van Punch.

Dames

De damesploeg van VELO blijft op de tweede plaats staan in de regionale eerste klasse F. De Westlandse dames waren met 4-0 veel te sterk voor VV Haaglanden 4. De reserves van VELO verloren in dezelfde klasse met 4-0 van koploper Kalinko 2 en staan op de elfde plaats. In klasse 1A kreeg MVC een forse domper te verwerken. De ploeg uit Maassluis, vierde op de ranglijst, verloor in en tegen Krimpen met maar liefst 4-0.

In klasse 2L won Monza uit Monster met 1-3 bij Kratos '08 4, maar verloren de dames van PQV/Pijl Solutions met 3-1 van de reserves van Sovicos.