Archief

Vooruitblik zaalkorfbal: Zaalcompetitie van start

Dit weekend gaat de zaalcompetitie beginnen. Alle regioploegen openen met een thuiswedstrijd. De laatste test voor de regioploegen was de eerste ronde van de Zuid-Holland Korfbal Cup. Valto en CKC Maassluis drongen door tot de tweede ronde. Dijkvogels en ONDO waren meteen klaar na ronde één. ODO komt komende week nog in actie.



Eerste klasse E

Valto heeft de voorbereiding van de zaalcompetitie goed doorlopen. De Lierse ploeg won vijf wedstrijden inclusief de finale van de Haagse Korfbaldagen en won vervolgens ook in de eerste ronde van de Zuid-Holland Cup. Valto ontvangt Swift uit Middelburg, dat op het veld in de overgangsklasse uitkomt. Het zal een lastige wedstrijd worden voor de thuisploeg, maar gezien de vorm kan een verrassing uit de bus komen.

Tweede klasse E

Dijkvogels opent tegen Triaz. De Amsterdamse opponent komt op het veld uit in de derde klasse, net als Dijkvogels.

Tweede klasse G

ODO en ONDO mogen in de eigen vertrouwde sporthal beginnen aan de competitie. De Maaslandse ploeg ontvangt Vriendenschaar uit Bodegraven. Beide ploegen komen op het veld uit in de tweede klasse.

ONDO ontvangt DVS'69. De bezoekers uit Hendrik Ido Ambacht staan op het veld op plaats twee in de tweede klasse. ONDO speelt een klasse hoger en kan de ervaring van het veld meenemen om de tegenstander te verslaan.

Tweede klasse H

CKC Maassluis begint tegen Seolto, dat koploper is in de derde klasse op het veld waarin ook Dijkvogels actief is.

Categorieen:
Maasland Maassluis Sport