Archief
MSR

MSR

Sportgala Maassluis zoekt bijzondere sporters

Net als Westland heeft ook Maassluis zijn eigen sportgala. Volgend jaar vindt dat plaats op vrijdag 3 februari in Theater Koningshof. Maar wie moeten de prijzen winnen? Dat vraagt de Maassluise Sport- Recreatieraad zich af. Daarom wordt aan de inwoners van de stad gevraagd om sporters te nomineren.

Om in aanmerking te komen voor de titel van sportman, sportvrouw, sportploeg of sporttalent 2016, moet de persoon of moeten de personen woonachtig zijn in Maassluis, afkomstig zijn van een Maassluis sportvereniging en moet uit een motivatie naar voren komen dat er tenminste een bijzondere sportprestatie is geleverd. Een deskundige jury buigt zich over de genomineerden.

Ook kampioenen kunnen worden gehuldigd. Het gaat om het hoogst spelende jeugdteam tot 18 jaar dat kampioen is geworden in 2016 van een competitie binnen een overkoepelende sportbond en het eerste seniorenteam van een Maassluise vereniging, dat kampioen is geworden in 2016 van een competitie binnen een overkoepelende sportbond.

Verder wordt er nog de Vopak Stimuleringsprijs uitgereikt, ter waarde van vijfhonderd euro aan de twee verenigingen met het beste sportstimuleringsplan. Aanmelden voor de prijzen kan via www.msrmaassluis.nl

Categorieen:
Westland Maassluis Sport