Archief

Volleybal: Heren VELO verliezen inhaalduel

De volleybalploegen uit onze regio kwamen dit weekend deels in het bekertoernooi uit, terwijl enkele andere ploegen in competitieverband een inhaalwedstrijd moesten afwerken.

Heren

De herenformatie van VELO heeft de inhaalwedstrijd tegen koploper VCV verloren. De Wateringers verloren met 1-3, alleen de derde set werd met ruime cijfers (25-17) gewonnen. VELO staat in de landelijke eerste divisie op de tiende plaats.

In de eerste klasse C is MVC afgezakt naar de voorlaatste plaats. Het team uit Maassluis was zaterdag kansloos tegen Set Up: 0-4 verlies. Eerder in de week verloor Monza in het bekertoernooi met 1-3 van Punch. Ook PQV Pijl Solutions kon in het bekertoernooi niet winnen: 1-3 tegen VVV Delta.

Dames

De dames van VELO hebben de volgende ronde van het bekertoernooi gehaald. De Westlandse ploeg won met 0-3 de uitwedstrijd tegen Kratos '08. PQV bekert niet door na het 0-3 verlies tegen Kalinko. MVC speelde in competitieverband. De ploeg uit Maassluis sleepte een nipte 3-2 zege tegen V=Volley uit het vuur. De laatste set eindigde in 15-11, MVC staat nu op de achtste plaats in klasse 1A.

Categorieen:
Westland Maassluis Sport