Archief
Paul Vis 2

Paul Vis 2

Vooruitblik zaalhandbal: DIOS treft Quintus 2

Dit weekend zoeken de heren van Quintus naar de eerste punten in de Bene-League, treffen de heren van DIOS en Quintus 2 elkaar in een streekderby en krijgen de dames van Schipluiden een zware kluif aan Sima Sport/Ventura.

Heren

Bene-League

Koornneef W&S/Quintus krijgt bezoek van Callant Tongeren. De Belgen zijn de nummer drie van de ranglijst. Gaat Quintus na acht nederlagen eindelijk punten pakken in deze editie van de Bene-Leugue?

Eerste divisie

De streekderby tussen DIOS en de reserves van Koornneef W&S/Quintus staat aanstaande zondagmiddag op het programma in de Ballonhal in Den Hoorn. DIOS zal zich willen revancheren voor de off-day in de uitwedstrijd van vorige week zaterdag tegen de reserves van Volendam. Runner-up Quintus is bezig met een goed seizoen en moet druk houden op de koploper. De streekderby staat altijd bol van spanning en sensatie.

Hoofdklasse C

Het derde team van Quintus zal de derde wedstrijd op rij willen winnen. De Heulse ploeg zal dan moeten winnen van hekkensluiter Celeritas.

Dames

Eerste divisie


De spanning voor de strijd om de eerste periode is niet voor de reserves van Virto/Quintus, maar wel voor tegenstander Foreholte. Mocht de nummer twee van de ranglijst DSVD op zaterdagavond verliezen, dan is de eerste periodetitel al voor Foreholte. Bij ieder ander resultaat is de wedstrijd tussen Quintus en Foreholte van belang en kan het druk worden met supporters van de tegenstander uit Voorhout.

Hoofdklasse D

Schipluiden behaalde afgelopen zondag de eerste overwinning van het seizoen en zal de lijn willen doortrekken tegen nummer twee Sima Sport/Ventura. De Schiedamse ploeg ontpopt zich middels de uitslagen tot een titelkandidaat, dus het wordt een lastige middag voor de thuisploeg Schipluiden.

De reserves van WPK/Westlandia wachten nog steeds op de eerste overwinning van het seizoen. De thuiswedstrijd tegen het eveneens puntloze ROAC is van groot belang. Een echte degradatiewedstrijd in sporthal De Pijl waar beide ploegen gaan strijden voor de eerste overwinning na twee verloren wedstrijden.

Categorieen:
Sport