Archief
Danny Ploegaert

Danny Ploegaert

Vooruitblik zondagvoetbal: Westlandia en Den Hoorn uit op uitoverwinning

Komende zondag strijden zowel Westlandia als Den Hoorn voor de eerste uitoverwinning van het seizoen en kan VELO bij winst op Olympia de aansluiting met de middenmoot houden.

Derde divisie B

Westlandia krijgt een zware kluif aan Be Quick 1887. In Haren zal de Naaldwijkse ploeg proberen om de eerste uitoverwinning van het seizoen te behalen. De voorgaande vier uitduels leverden twee nederlagen en twee puntendelingen op. Be Quick 1887 is de nummer twee van de ranglijst.Eerste klasse B

VELO gaat in Gouda op bezoek bij Olympia. Voor de Wateringers weer een belangrijke wedstrijd. Bij winst behoudt VELO de aansluiting met de middenmoot en gaat het op de ranglijst over de opponent heen. VELO kan vertrouwen op drie wedstrijden zonder nederlaag. Olympia heeft alle thuiswedstrijden van het seizoen verloren.

Tweede klasse C

Den Hoorn gaat proberen om de eerste overwinning van het seizoen in een uitwedstrijd te behalen. De eerste drie wedstrijden op vreemde bodem eindigde in een gelijkspel. In Berkel en Rodenrijs is TOGB de tegenstander. De thuisploeg verloor afgelopen zondag de eerste thuiswedstrijd van het seizoen na twee eerdere overwinningen.

Categorieen:
Naaldwijk Sport