Archief

Zondagvoetbal: VELO viert eerste overwinning

VELO heeft de eerste overwinning binnen. Het degradatieduel tegen Laakkwartier werd klinkend en winnend afgesloten. Westlandia won niet van HBS. Den Hoorn speelde wederom gelijk in een uitwedstrijd.

Derde divisie

Westlandia heeft de streekderby tegen HBS niet winnend af kunnen sluiten. Sterker nog HBS trok met 2-0 aan het langste eind. Voor de Naaldwijkse aanhang viel er voor het eerst dit seizoen niet te juichen voor een doelpunt van hun favorieten, want in de voorgaande zeven wedstrijden scoorde Westlandia minimaal één keer. Westlandia is terug te vinden op plaats zeven.

Eerste klasse B

Na het gelijkspel van vorige week volgde voor VELO een goede opsteker. In Den Haag won de Wateringse met maar liefst 6-1 van mede-hekkensluiter Laakkwartier. Door deze overwinning vijzelde VELO haar doelsaldo op van negatief naar positief. Daarnaast steeg het naar plaats 12 op de ranglijst. Laakkwartier blijft hekkensluiter met één punt uit vijf wedstrijden.

Tweede klasse C

Het wil maar niet lukken voor Den Hoorn in uitwedstrijden dit seizoen. Voor de derde keer speelde de ploeg uit Midden-Delfland gelijk. Na puntendelingen tegen Concordia en DONK volgde nu een gelijkspel tegen Wippolder. Na 90 boeiende minuten stond een 2-2 eindstand op het scorebord. Den Hoorn staat nu op plaats vier.Karakteristieken:


HBS - Westlandia 2-0 (1-0)


Laakkwartier - Velo 1-6 (1-2)

Glenn van den Nieuwenhuysen, Daan van Rossum (2), Roderick Niels Meinema, Michiel Draaisma,

Murat Degermenci

Wippolder - Den Hoorn 2-2 (1-2)

Donny Slot, Dominique Da Cruz