Archief
ODO Maasland

ODO Maasland

Veldkorfbal: Dijkvogels en Maassluis winnen; ODO gelijk

De regioploegen in de tweede en derde klasse lieten zich in deze speelronde niet verrassen. De overige ploegen in de eerste klasse moesten hun meerdere erkennen in hun opponent.

Eerste klasse E

Valto heeft de eerste wedstrijd van het seizoen ruim verloren. Op sportpark De Brigge in Middelburg verloor de Lierse ploeg van promovendus ONDO. De Zeeuwse ploeg won voor de tweede keer op rij. ONDO won met 23-15. Valto kan volgende week in de thuiswedstrijd tegen Tilburg revanche nemen op deze ruime nederlaag.

Eerste klasse F

Het zal een wederom een lastig veldseizoen worden voor ONDO. De 's-Gravenzandse formatie moest voor de tweede keer op rij een nederlaag incasseren. Op sportpark De Bloemerd in Leiderdorp was Velocitas met 21-14 te sterk. ONDO heeft samen met Rapid nog geen enkel punt uit twee wedstrijden.

Tweede klasse G

Waar streekgenoot ODO vorige week ternauwernood een overwinning behaalde tegen VIKO wist CKC Maassluis met ruim verschil de eerste overwinning van het seizoen binnen te halen. Op het Wipperspark in Maassluis won de thuisploeg met 28-19. De ruststand was 13-8.

ODO liep net als tegenstander KOAG tegen het eerste puntverlies aan. Op sportpark De Commandeur kwam de thuisploeg niet verder dan een 17-17 gelijkspel tegen KOAG. De ruststand was 6-7 in het voordeel van de bezoekers. Wouter Goedendorp werd topscorer met vijf treffers. Volgende weekkomt CKC Maassluis op bezoek in Maasland.

Derde klasse K

Dijkvogels heeft de eerste twee punten van het nieuwe seizoen binnen. De Maasdijkse ploeg wist Blauw Wit met 19-9. Op sportpark De Weitjes in Kloetinge was de ruststand 10-6 in het voordeel van de Westlandse ploeg. Volgende week komt Seolto op bezoek in Maasdijk.