Geen KNVB Beker voor Westlandia

De zondagtak van voetbalvereniging Westlandia doet dit jaar niet mee aan het hoofdtoernooi van de KNVB Beker. In de tweede voorronde werd de derdedivisionist uit Naaldwijk pas na penalty's verslagen door Huizen.

In Noord-Holland kwamen de groen-witten al binnen een kwartier op een 2-0 achterstand. Voor rust zorgde Jeroen Spruijt voor de aansluitingstrefer en na rust maakte Ferry de Jong de gelijkmaker. Een kwartier voor tijd kwam de thuisploeg toch weer op voorsprong. Het leek lang bij de 3-2 te blijven, maar vlak voor tijd maakte Jeroen Spruijt zijn tweede van de avond en moest er verlengd worden.

In de verlenging werd niet gescoord, waardoor de teams penalty's gingen nemen. De doelman van Huizen stopte in deze penaltyserie twee Westlandse strafschoppen en ontpopte zich zo tot held van de avond.