foto Sjoerd de Vos  WOS Media

foto Sjoerd de Vos WOS Media

Zaterdagvoetbal: Maassluis begint met overwinning

Excelsior Maassluis heeft aan de eerste wedstrijd in de Tweede Divisie drie punten overgehouden. Aan de Lavendelstraat wonnen de Tricolores met 2-0 van VVSB.

Man van de wedstrijd was Jean Paul van Leeuwen. De keeper hield na de openingstreffer met een serie knappe reddingen de nul. Excelsior Maassluis kwam na 64 minuten spelen op een 1-0 voorsprong. Verdediger Jelmer Vijlbrief verschalkte zijn eigen doelman Ronald van der Meer. VVSB zette aan, maar vond steeds Van Leeuwen op de weg naar succes. Kilian Berkhout scoorde zeven minuten voor tijd de bevrijdende tweede treffer voor de thuisploeg.

Naast Excelsior Maassluis behaalden vandaag ook Spakenburg, Katwijk, FC Lienden en GVVV de eerste overwinning binnen.