Archief

Wethouder niet verliefd op Bertens maar 'er is sprake van groot enthousiasme'

Raadslid Dennis Chafiâ wordt op zijn wenken bediend: er komt een huldiging voor tennisster Kiki Bertens. Niet op de trappen van het oude raadhuis in Wateringen wat hij wenste, maar op de voormalige basisschool van Kiki: De Kykcert in Wateringen. Donderdag om 16.00 uur is het daar groot feest.

Chafiâ liet donderdag in collegevragen weten verliefd te zijn op Bertens, zeker na haar machtige prestaties op Roland Garros, waarin ze het schopte tot de halve finale. Chafiâ vroeg sportwethouder El Mokaddem of ook hij vlinders in zijn buik had door Bertens. "Er is sprake van een groot enthousiasme voor de verrichtingen van deze tennisster", schrijft de wethouder nu.

De sportwethouder doet er nog een schepje bovenop. "Om in uw jargon te spreken: het verloop van dit toernooi overtrof onze "stoutste" verwachtingen". En daarom komt er een huldiging voor 'het Wonder van Wateringen'.

Uiteraard ontbreekt El Mokaddem niet op de gastenlijst. Of Chafiâ zich ook durft te laten zien, zal blijken. Bertens heeft overigens nog niet gereageerd op de warme woorden van het raadslid.

Categorieen:
Wateringen Algemeen