Archief

Westlandia bereikt finale nacompetitie

Westlandia is nog een wedstrijd verwijderd van de eerste klasse. In de halve finale van de nacompetitie won de Naaldwijkse ploeg beide duels van RCL. De eerste wedstrijd leverde een 3-0 overwinning op in Leiderdorp. De return op sportpark De Hoge Bomen werd met 4-2 gewonnen.

Westlandia begon zeer goed aan de wedstrijd, want de thuisploeg wist middels Stefan Bron al in de eerste aanval de score te openen. RCL kwam rond het half uur op gelijke hoogte. De 1-1 tussenstand was ook de ruststand. Na de pauze kwam Westlandia wederom op voorsprong dankzij een eigen goal van RCL. RCL kon weer aanhalen en kwam op 2-2. Daarna bezorgde Ricoberto Luijando met twee treffers voor het slotakkoord.

Aanstaande zaterdag speelt Westlandia voor een plaats in de eerste klasse tegen BVCB, dat TAVV over twee wedstrijden versloeg. De finalewedstrijd wordt gespeeld bij DSO op kunstgras. De wedstrijd begint om 14.00 uur. Danny Bijl zal dan vanaf de zijlijn moeten toekijken, want de verdediger is geschorst.

Jeugdvoetbal

De B junioren van Excelsior Maassluis zijn de finale van de nacompetitie voor een plaats in de landelijke tweede divisie misgelopen. De triclores verloren verrassend in Den Haag na een 3-1 ruststand met 5-1 van Quick. De eerste wedstrijd had Excelsior Maassluis met 5-2 gewonnen.

Quick neemt het in de finale van de nacompetitie op tegen DZC'61 uit Doetinchem.

Categorieen:
Naaldwijk Maassluis Sport