Archief
Google Streetview

Google Streetview

Maasdijkers marsen naar Naaldwijk voor finale Westland Cup

Honderden leden en supporters van voetbalvereniging Maasdijk vormen zaterdagmiddag een rood/zwart lint richting Naaldwijk. Zij lopen een wandelmars vanaf het complex in Maasdijk naar sportpark De Hoge Bomen, om daar de finale van de Flynth Westland Cup bij te wonen.

Maasdijk staat voor het eerst sinds 1972 in de finale van het Westlandse bekertoernooi. De derdeklasser treft regerend bekerhouder Westlandia, de ploeg die vorige maand kampioen werd van de hoofdklasse A.

De Maasdijkers vertrekken om 14.30 uur vanaf het sportpark. Zij dragen rood/zwarte shirts, hebben vlaggen bij zich en worden begeleid door muziek. Een uur later komen zij naar verwachting aan op het complex van Naaldwijk, waar de finale wordt gespeeld.

Honselersdijk

De supporters van sv Honselersdijk hadden eenzelfde idee. Hun club speelt zaterdag voor de nacompetitie uit tegen KMD in Wateringen. Honselersdijk heeft aan een gelijkspel genoeg om te promoveren naar de tweede klasse. De fans hebben deze week echter besloten niet te gaan wandelen, maar te fietsen. Bedoeling is wel om in het oranje gekleed te gaan, met daarbij ook andere attributen in die kleur.