Archief
Archieffoto 2

Archieffoto 2

Heren HV Westland gedegradeerd

De heren van hockeyvereniging Westland spelen volgend seizoen in de derde klasse. De Naaldwijkers eindigden zondag definitief op de elfde en een-na-laatste plaats in de tweede klasse. De ploeg won zondag weliswaar zelf van nummer laatst Asvion met 2-1, maar omdat nummer tien DES met dezelfde cijfers won van Pijnacker, is die ploeg met nog één wedstrijd te gaan niet meer in te halen.

De dames van HV Westand eindigen in het eerste jaar in de tweede klasse knap in de middenmoot, maar of dat op de vijfde op zesde plek is, moet volgende week duidelijk worden. Dankzij het gelijkspel tegen Zoetermeer heeft nu zowel HVW als HDS 26 punten. HV Westland speelt volgende week tegen Groen-Geel, HDS treft Zoetermeer.

De dames van Evergreen uit Maassluis incasseerden een kleine nederlaag (2-1) tegen Zevenbergen. Het betekende de twintigste nederlaag voor de nummer laatst in de derde klasse, die niet kan degraderen.

Het herenteam van Evergreen sloot het seizoen af met een 4-2 nederlaag in de vierde klasse tegen Zevenbergen. De Maassluizers verzamelden 27 punten in 21 wedstrijden en eindigen daarmee op de zesde plek.

Categorieen:
Westland Maassluis Sport