Twitter SV Den Hoorn

Nacompetitie zondag: promotie voor Den Hoorn

Den Hoorn is gepromoveerd naar de tweede klasse. De ploeg uit Midden-Delfland speelde met 2-2 gelijk in en tegen FC Lisse en won tevens de noodzakelijke strafschoppenserie (4-2).

Volgende week spelen FC Lisse en Teylingen nog tegen elkaar, mocht het in de poule gelijk eindigen (alle wedstrijden gelijk) promoveert Den Hoorn sowieso op basis van de beter genomen strafschoppen tegen FC Lisse. Daarnaast promoveren de nummers één en twee van deze nacompetitiepoule naar de tweede klasse.

Dominic Da Cruz opende halverwege de eerste helft de score. Na de pauze kwam FC Lisse uit het niets langszij. Direct vanaf de aftrap scoorde wederom Da Cruz. Ruim 13 minuten voor tijd kwam FC Lisse wederom langszij in de slijtageslag. De strafschoppen werden door Den Hoorn beter genomen (4-2).

In 2014 promoveerde Den Hoorn eveneens naar de tweede klasse, maar moest een jaar later alweer een klasse dalen.